Ergo Asigurări

Ergo Asigurări

Asigurarea proprietăților a devenit o necesitate. Pe piață, multe companii își oferă serviciile, oferind diverse pachete de asigurare. Fiecare dintre ele are propriile pachete, prețuri și condiții. Pentru a nu fi confundate cu alegerea asigurătorului, cel mai bine este să încredințezi asigurarea unei companii de încredere. Una dintre ele este compania de asigurări Ergo. Istoria sa începe din anul 1853. ERGO – parte a Grupului Re Munchen, este una dintre cele mai mari grupuri de asigurare-reasigurare din lume. Investment Group Munchen Re Group are aproximativ 217 miliarde de euro, inclusiv investiții ERGO de aproximativ 132,6 miliarde €.

Aceste fonduri sunt în mâini sigure MEAG, compania de administrare a grupului. ERGO Group oferă o gamă largă de produse pentru asigurări de proprietate, viață și sănătate, pensii, asigurări complete și servicii care răspund nevoilor tuturor. Acțiunile companiei sunt determinate de clienții de încredere. Studiind cu atenție solicitările și dorințele, Ergo îmbunătăţeşte în mod constant serviciul, recurgând la dialogul cu consumatorii. De aceea, clienții pot alege cea mai potrivită formă de comunicare cu Ergo.

Structura grupului internațional Ergo are peste 29.000 de agenți de asigurări independenți, unități de vânzări directe, brokeri și alți parteneri. Fondată în 2009, compania de asigurări Ergo a devenit cea de-a treia companie de asigurări din România. La începutul activității sale, asigurătorul a lucrat sub marca Ergo Asigurări de viață și s-a angajat în principal în asigurări personale.

Baza companiei este un management vertical liniar. De asemenea, se susține specializarea de gestionare a diverselor subsisteme: publicitate, finanțare, vânzare. Această abordare ajută managerii să monitorizeze în mod clar activitatea unităților. În acest caz, există o oportunitate suplimentară de a crea noi unități sau de a organiza activitatea celulelor individuale. În astfel de celule pot veni grupuri întregi și experți individuali. Fiecare angajat individual al companiei este un profesionist în domeniul său. Astfel, conducerea are consilieri calificați în toate domeniile de activitate care pot face față tuturor sarcinilor și problemelor care au apărut.

Avantajul incontestabil al companiei de asigurări Ergo, este acela că furnizează servicii atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice. Bazându-se pe nevoile clientului său, compania este implicată în multe domenii relevante: OSAGO, CASCO, asigurarea călătorilor în străinătate, protecția financiară a bunurilor, asigurarea finanțată, asigurare de sănătate, asigurarea de marfă și altele. Având o vastă experiență și diferite pachete de asigurare, Ergo satisface pe deplin toate nevoile clienților săi. În selectarea tipului de asigurare te vor ajuta angajații calificați ai companiei. Datorită experienței lor, clientul va primi doar acele tipuri de servicii de care are nevoie.

Servicii de asigurare la Ergo
Compania poate oferi o gamă completă de servicii de asigurare datorită licențelor disponibile . În România, Ergo are dreptul de a se angaja în activități de asigurare a persoanelor juridice și persoanelor fizice, oferind atât servicii private, cât și corporative. Fiabilitatea financiară este susținută de trei parametri:
Programe de reasigurare stabile și fiabile oferite de companii precum Munich Re, Hannover Re, SCOR și altele.
O sumă mare de capital autorizat, care asigură funcționarea stabilă a societății.
Fondurile interne ale unei companii internaționale, care oferă posibilitatea de a furniza servicii de înaltă calitate.

Portofoliul de asigurare, asigurat de fiabilitatea financiară a companiei, are o creștere semnificativă în fiecare an. Cota principală a portofoliului este:

– asigurare voluntară (cu excepția medicală )
– asigurare de proprietate
– asigurarea transportului terestru, cu excepția căilor ferate.

rcax cartea verde

Produse ERGO
Produse de asigurare oferite clienților. Compania de asigurări Ergo din România, desfășoară multe tipuri de asigurări, ce pot fi folosite de persoane fizice și de clienți corporativi. Pentru fiecare dintre ele, Ergo oferă produsele necesare care vor contribui la asigurarea eventualelor riscuri. Pentru clienții corporativi și persoane juridice, Ergo oferă următoarele pachete:

Asigurare auto. Ergo va ajuta orice companie să-și protejeze finanțele, începând cu cheltuielile neprevăzute asociate autoturismelor. Acest produs va contribui la recuperarea pierderilor financiare ca urmare a accidentelor rutiere. Gama de servicii de asigurare auto include CASCO  și OSAGO. De asemenea, poti utiliza serviciile de asigurare pentru echipamente de construcție de dimensiuni mari. Tarifele și promoțiile speciale depind de tipul de produs selectat, precum și de durata experienței în conducere.

Asigurarea obligatorie de răspundere. Acest tip este obligatoriu pentru companiile care desfășoară activități asociate cu riscuri ridicate, de exemplu benzinării.

Asigurarea proprietății. Proprietatea companiei poate fi nu numai proprietate, ci și un bun. O astfel de propunere va permite asigurarea tuturor proprietăților de daune neprevăzute și pagube de altă natură.

Asigurarea bunurilor sau serviciilor furnizate. Datorită acestui serviciu, compania va fi capabilă să evite riscurile financiare majore, în cazul unei reclamații din partea clientului. Includerea asigurărilor de acest tip, acoperă costurile asociate cu costurile judiciare.

Asigurarea de marfă a devenit o ofertă bună și profitabilă. Orice companie este mai mult sau mai puțin legată de transport, acestea putând fi documente, echipamente, bunuri. Asigurarea încărcăturii în cadrul companiei Ergo, înseamnă protejarea proprietății împotriva oricăror circumstanțe neprevăzute. Toate pierderile financiare vor fi acoperite de acest serviciu.

În cazul în care găsiți informații despre Ergo care necesită actualizare, vă rugăm să ne contactați pentru actualizarea informațiilor de pe site. Nu ne asumăm eventualele errori de pe site, multe din articolele noastre fiind scrise de terțe părți aflate sub contract. Mulțumim pentru înțelegere

Ergo Asigurări România

Ergo asigurări România este una din companiile de asigurări de top din România, fiind în top 5, conform preferinței clienților pe segmentul business. Ergo România oferă asigurări de viață, sănătate , accidente, locuițe, CASCO și asigurări de călătorie

Contact Ergo Asigurări România

Call center 7 zile /24 ore – Date de contact
Asistență rutieră și daune CASCO – Telefon 0756 59 59 59
Asistență la domiciliu și daune locuință/bunuri – 021 659 59 59
Asigurări medicale de urgență – asistență medicală în străinătate, 021 400 8000
Alte tipuri de daune (în timpul programului de lucru) – 031 224 86 38
Asigurări de viață și sănătate 031 224 86 00

Important! Dacă ai asigurare valabilă la ERGO prin RCAX, dorești să reînnoiești asigurarea ta ERGO sau vrei să faci o asigurare ERGO, contactează unul din agenții de asigurare RCAX.RO

79%
Companie de asigurare recomandată!

Summary

În urma recomandărilor clienților noștri și pe baza informațiilor oferite de brokerul nostru de asigurări, ERGO Asigurări România se află în topul societăților de asigurări, aceștia oferind servicii de o calitate deosbită. Pe baza voturilor sondajului temporar organizat de RCAX, societatea ERGO România a primit un punctaj de 79/100

79 % Sondaj Asigurări și recomandări clienți

Related Posts

Leave a Reply