Millenium Insurance Broker si Globasig Broker amână fuziunea din cauza modificarilor legislative

Millenium Insurance Broker si Globasig Broker amână fuziunea din cauza modificarilor legislative

Cele două companii, MIB Millenium Insurance Broker si Globasig Broker au anunțat marți 4 Septembrie 2018 că amână fuziunea datorită recentelor modificări legislative din domeniul asigurărilor. Modificările legislative sunt prea importante pentru a putea fi implementate într-o perioadă extrem de scurtă, acest lucru făcând imposibilă continuarea fuziunii dintre cele două companii.

Antonio Babeti, director general al Globasig a declarat în cursul zilei de marți pe pagina sa de facebook:

Cu aceeași discreție de care am dat dovada și în cazul demarării procesului de fuziune, vă anunț că am decis împreună cu Ștefan, să amânăm finalizarea fuziunii dintre Globasig si Millenium. Suntem două companii mature, cu valori și principii solide, cu experiență foarte mare în industria de asigurări, cu parteneri deosebiți și loiali și cu siguranță ne vom duce la îndeplinire toate obiectivele pe care ni le-am stabilit. Rămânem două companii partenere, doi prieteni de nădejde și mai ales, rămânem doi oameni.

Îi mulțumesc lui Ștefan Prigoreanu și întregii echipe Millenium pentru efortul depus în această acțiune de fuziune. #globasig #demni #deincredere

Cele două companii vor funcționa separat, iar Antonio Babeti va reveni în funcția de director general al Globasig. În urma anunțului de astăzi, Antonio Babeti se va dedica proiectului Globasig, companie ce își va relua activitatea începând cu 1 Octombrie 2018.

Este un pas înapoi pentru cele două companii și suntem siguri că bucuria concurenței va fi de scurtă durată, atât MIB cât și Globasig urmând să demareze noi proiecte prin care să-și mărească cota de piață.

Leave a Reply